Eerste rijles

Je eerste rijles volgen in Leiden
Ben je klaar voor je eerste rijles in Leiden, of in Leiderdorp? Maak een afspraak, zodat we samen de auto in kunnen en jij kunt laten zien wat je al kan. Heb je al wat inzicht in de verkeerssituaties, bijvoorbeeld omdat je een scooter hebt gereden? Ook wanneer je hier nog totaal geen ervaring mee hebt is er niets aan de hand. We nemen je tijdens je eerste rijles graag aan de hand en zullen je precies uitleggen wat er van je wordt verwacht. Het is op basis van deze rijles mogelijk om in te schatten hoeveel je er in totaal ongeveer nodig zal hebben, voordat je examen kunt doen bij het CBR.

Rijles spelletjes
Speel je al een tijdje rijles spelletjes en probeer je op die manier voor de juiste voorbereiding te zorgen? Het is een goed idee om hier alvast mee aan de slag te gaan, maar houd er rekening mee dat je eerste rijles waarschijnlijk toch heel anders aan zal voelen. Je krijgt te maken met het overige verkeer en in de auto voelt alles anders aan dan achter een computer of tablet. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je alvast met de rijles spelletjes kunt beginnen indien je niet kunt wachten op je eerste rijles.

Gemiddeld aantal rijlessen
Op basis van je eerste rijles kunnen we je aangeven hoeveel lessen je in totaal ongeveer nodig zal hebben, voordat je het praktijkexamen bij het CBR in Leiden kunt doen. Daarnaast gaan we graag uit van het gemiddeld aantal rijlessen, al is het van belang om je daar niet teveel aan vast te houden. Gemiddeld hebben leerlingen ongeveer 30 rijlessen nodig, al zijn er ook die na 10 lessen goed zijn voorbereid, of aan de andere kant juist 50 lessen nodig hebben. We gaan op basis van je eerste rijles samen aan de slag, zodat ook jij binnenkort zelfstandig de weg op kunt.De bel-mij functie werkt niet, u kunt ons bellen op 071 589 40 70.

Naam:

Telefoonnummer:

Gewenst dagdeel:

Profiteer nu van onze acties

Schrijf je online in