Rijbewijs halen

Rijbewijs behalen in Leiden
Wil jij je rijbewijs behalen in Leiden? Kies dan voor een betrouwbare rijschool, neem rijles bij Peter de Wekker. Je weet op die manier zeker dat je een goede begeleiding ontvangt en je de voortgang samen met je instructeur bij kunt houden. Bovendien kun je lessen tegen scherpe tarieven, waardoor je rijbewijs voordeliger uit zal vallen dan je wellicht zou denken. Uitgaande van een gemiddeld aantal rijlessen kun je gemakkelijk honderden euro’s besparen ten opzichte van de grotere rijscholen, terwijl je bovendien kunt rekenen op meer persoonlijke begeleiding.

Goede rijlessen rondom Leiden
Je behaalt je rijbewijs niet zomaar, je hebt daar goede lessen voor nodig. Tijdens de rijlessen besteden we aandacht aan het schakelen, het om je heen kijken, het rijden in stad en de momenten op bijvoorbeeld de snelweg. De verschillende onderdelen tijdens de rijlessen in Leiden zorgen ervoor dat je optimaal bent voorbereid op wat er komen gaat, zodat je zelfstandig de weg op kunt. Bovendien oefenen we de verschillende bijzondere verrichtingen met je, waardoor je ook daar uitstekend mee voor de dag zal komen tijdens de Tussentijdse Toets of het praktijkexamen bij het CBR.

CBR Leiden
Je behaalt je rijbewijs uiteindelijk bij het CBR in Leiden, op het moment dat we daar een examen voor je aanvragen. Maak vooraf een duidelijke planning met het oog op de rijlessen en het examen dat je wilt afleggen, of wacht tot op het moment dat je er volledig klaar voor bent. We spreken graag persoonlijk met je af hoe jij je rijopleiding vorm wilt geven, zodat je op een ontspannen wijze in de auto plaats kunt nemen. Je kunt bij Peter de Wekker in ieder geval rekenen op het zo vlot mogelijk behalen van je rijbewijs, zodat je binnenkort zelf de weg op kunt.De bel-mij functie werkt niet, u kunt ons bellen op 071 589 40 70.

Naam:

Telefoonnummer:

Gewenst dagdeel:

Profiteer nu van onze acties

Schrijf je online in