Rijlesopties

Autorijschool Peter de Wekker biedt jou twee mogelijkheden om jouw rijbewijs snel te kunnen behalen zowel in een handgeschakelde als een automaat lesauto.

Pakketten

Bij deze optie hebben wij de prijzen berekend met een financiële voordeel bij de cursist. Een pakket bevat een x-aantal rijlessen inclusief een praktijk examen met examengarantie (m.u.v. pakket A, B, C en het stuntpakket)! De pakketten hoeven niet in 1 keer betaald te worden maar kan je in 4 termijnen betalen.

Voordat je begint met de pakketten dien je een intakeles te volgen. Met deze intakeles wordt door één van onze ervaren instructeurs beoordeeld welk pakket bij jouw rijgedrag past. Deze intakeles duurt 1,5 uur (90 min) en kost € 57,50. Examengarantie houdt in dat mocht het dat u uw examen niet in 1x haalt, daarna op onze kosten mag doen. Vraag naar de voorwaarden!

 

Losse rijlessen en rij-examen

Bij deze optie volg je rijlessen en krijg je na de eerste les een leskaart. Daarin staan alle onderdelen die behandeld moeten worden en onderdelen die je volledig beheerst worden afgetekend door jouw persoonlijke instructeur. Hierin worden ook de afspraken en betalingen genoteerd. Na een x-aantal rijlessen zal jouw instructeur een examenaanvraag doen en vervolgens ontvang je een examen datum!

Bij autorijschool Peter de Wekker volg je altijd een cursus op maat, je zal dus nooit achteraf teveel betalen voor onbenutte rijlessen!De bel-mij functie werkt niet, u kunt ons bellen op 071 589 40 70.

Naam:

Telefoonnummer:

Gewenst dagdeel:

Profiteer nu van onze acties

Schrijf je online in